| Gönderen: 09 ekim 2008 Saat 20:05 | Kayıtlı IP
|
|
|
msp1955 Rumuzlu Kardeş. BİZE KURAN YETER DİYENLERİN MAKSATLARI BELLİDİR. Başlığı ile konuya girmişiniz, Tam bir ZAN, ve KİNAYELİ bir başlık maksatlarımızın ne olduğunuda açıklık getirememişiniz. Dostlar alış veriş de görsün misali odaya takılıp hiç gaale alınmayacak bir başlık ve konu yazmışsın. Benden başka da seni gaale alan çıkmadı. bende Gaale aldığımdan değilde, Siteyi Ziyarete gelen arkadaşların okuması maksadı ile yazdım.
Şimdi BİZE KURAN YETER!. Diye yineliyorum ve Maksadımızı açıklıyorum. Fazla teferruata girmeden öz ve Net olarak diyorum ki maksadımız, İnsanları ŞİRK BATAKLIĞINDAN kurtarmak Yüce RABB'imizin Arı, duru , anlaşılır , açıklanmış, teferruatlı, hiç bir çelişki bulunmayan, Kendi kendini TEFSİR eden, KURAN'ı insanlara Bize KURAN yeter ! dememizde ne maksat aranabilir. Bizler İnsanlara ALLAH'a Şirk mi koşun, Namaz mı kılmayın, Oruç mu tutmayın, Hacca mı gitmeyin, Zekat mı vermeyin, İnfak mı etmeyin Zina mı edin , İçki mi için, Kumar mı oynayın, Hırsızlık mı edin, Terazi nizde hile mi yapın, Homosexsel lik mi yapın, Domuz , leş kan mı yiyin ve ALLAH adından başka ları adına Kurban mı kesin, Yalan mı söyleyin, Fitne ve fesat mı çıkarın, ALLAH'ın Helal dediğine Haram, Haram dediğine Helal mı deyiniz dedik !!.. ALLAH aşkına Biraz insaflı olunuz. Bakın , msp1955 ! kardeş !. Yüce ALLAH bir Ayetinde şöyle diyor. Ayet ismi şu an aklımda değil ama muhteva olarak şöyle.
BİR KAVME veya BİR KİŞİYE, GURUBA, HER KİM OLURSA OLSUN VAR OLAN KİNİNİZ SİZİ ADALETTEN ŞAŞIRMASIN !..
Selametle. &n bsp; &n bsp;
|