Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ben Allah düşmanı,İslamiyet düşmanı değilim ki Allah'ın ayetleri ile bana saldırılsın.Bunları hakedecek ne yaptım (mircan)
Benim size Allahın düşmanısın dediiğimi gösteren bir tane yazımı gösterebilrimisiniz
Eminim birbirimizi yanlış anlıyoruz en azından böyle olduğuna inanmak istiyorum.Sanal ortamda,farklı nicklerle insanlar neden yalan söylesin ki.Bir insan peygamber düşmanı ise zaten bunu açık açık ifade eder internette yada etmesi gerekir..(mircan9
Bende bu yazınızdan hareketle buraya şirk dolu ezginin reklamını yapan kişinin peygamber düşmanı olmadığını, eğer olsa idi bunu açıkça yapar idi cümlenize binaen sizin için değil peygambere sevgi adında tapınan kimseler için
Yanlış.
Enam 112- Biz böylece, her peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman yaptık. Bunlar birbirini aldatmak için süslü sözlerle vesvese verirler.Rabbin dileseydi onu yapamazlardı. Artık onları iftiraları ile başbaşa bırak.
113- Bir de ahirete iman etmeyenlerin kalbleri, o yaldızlı söze kansın, ondan hoşlansın ve işledikleri suçları işlemeye devam etsinler diye böyle yaparlar.
Hangi gerizekalı kalkarda ben peygamber düşmanı oldudum için onun adına yaldızlı iftiralar uydruyorum der ?Bu insanlar müşrik ama gerizekalıda değil
Bunlar peygamber sevgisini kurandan mı alıyor, hadislerden mi ?
herşey apaçık ortada (hanif)
demişim siz niye üstünüze alindınız ?
Neticede Allah kahretsin ki!!! bir inanca sahip olmak diğer inançlara sahip olanlara düşman olmaktan geçiyor yazık...Ben Allah'ın avukatı değilim,Allah'ın yalakasıda değilim.Onu bunu lanetleyerek cennete girmeyede inanmam, (mircan)
Benim burda yaptıklarım size göre Allahın avukatlığını yapmaksa eğer ben bundan gocunmam aksine şeref duyarım. Allahın yalakalığını yapmaktan da çekinmem
Ya siz kimlerin yalakalığını yapıyorsnuz
|