Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Dini Allah'a has kılanlara selam olsun!
------------------------
selam, Eski bir C++ yazıcısıyım ve compiler kullanmam! Şunu bilir bunu söylerim:Kimse hayrına program yazıp Nette dağıtmıyor.Bedava program demek potansiyel tehlike demektir.Bunu Lütfen aklınızdan çıkarmayınız.
-----------------------------
Buraya boy gösterisi yapmak için gelmediğimi eskiler ve eski dostlarım iyi bilir. Neredeyse tüm antivirüs üreticilerinin virüsleri de ürettiğini aralarında hack vb. alanlarda kullanılanlarında olduğu genel olarak biliniyor zaten.
-------------------------------
Ayrıca çok komiksiniz:)Kaspersky Anti Hacker:) Bu siteye saygımdan kayıtlı ip nizi almıyorum...Dua edin hanif dostların arasındasınız.Yoksa size RUS MALI Kaspersky anti hackerinizin ne kadar KOF olduğunu bizZAT ispatlardım:) Rusların Türkiyede ki bazı ahmaklara banka bilgilerini kaça sattığından haberiniz bile yok.Peki niyesatıyorlar? Çünkü riske girmezler..maşa varken. Neden haberimiz olmuyor? Çünkü bankalar asla duyulmasını istemez de ondan.
-----------------------------
Ben ve dostlarım bu siteye tek bir ortak amaç için giriyoruz ve o yolda ilerliyoruz bi çoğuyla da sıklıkla buluştuğumdan onların burasıyla reel hayatta hiçbir farkı ve zıtlığı olduğunu görmedim. Ama onlar önce kendilerine saygılı olan insanlardır. İp no mu alıp şuraya assaydın yada ona nispeten birşey yapsaydın, bende altına sana hakkımı helal etmiyorum deseydim?? o zaman görürdüm seni :D ayrıca zaten öyle bişey yapsaydın seni bu siteden de engellerdim. Asıl sen dua et. Senin bu sadece bu siteye saygın var demek herşeyi yeterince anlatıyor zaten. Senin bildiğin şeylerden de haberim olması mı gerekiyor? Ya da ordan bakınca kaspersky ın satış temsilcisine ya da reklamcısına mı benziyorum? :) Abicim önce bi ateşini söndür sabretmeyi öğren içindeki saçmalıklarla zamanımı ve daha da önemlisi burayı okuyanların zamanlarını çalma. Sen kimseye bişeyi ispatlayamazsın önce kendinle olan sorunlarını çöz, sonra bu foruma gel. Çünkü burada nefsani husular tartışılmıyor. İnsanlarda takılıp kalmamak yüzünü sadece ve sadece Allah'a dönmek dinimizin temel prensiplerindendir. Forumumuzdaki prensiplerimizden birininde Mesajcının değil asıl olan "MESAJ" ın önemini vurgulumaktır. Buraya bi anket açta hepberaber bakalım; hacker den hanif olur muymuş? Bir insanın gizlice evine girmekle gizlice bilgisayarına girmek aynı şey, başkasının malına izni haberi olmadan gizlice ulaşmak hırsızlık vss. herkes biliyor ya ne olduğunu ya da en azından ben bu forumdaki herkesin bildiğini sanıyordum ve gördüklerimden sonra bazı şeyleri hatırlatmakta fayda var sanırım.
-----------------------
ve benim için 8 bacaklıvirus veya embedded truva atı yazmak senin klavyenle v-i-r-u-s yazman kadar kolay.
--------------------------
Buraya gelipte kelamdan bahseden adam bu derece hackle virüsle uğraşak yok yere sebepler arayıp kan kusuyorsa diğerlerini düşünemiyorum..
-------------------------
Bedava program kendisine bir Port rezerve eder ve pasif konumda bekler.Taa ki gün gelip sahibi onu çağırana kadar.Port açılır Bilgisayarın taranır..Senin Ruhun bile duymaz. istersen hemen şimdi portlarını kontrol edebilirsin. run/cmd aç/netstat-a yaz ve gör!!! TCP ve UDP protokollerini kullanarak pc inde kaç tane port açık gör! ESTABLISHED ve LISTENING durumunda olanların yanı sıra birde *:* olanlar var dimi? kevgire çevirmişler haberin yok:)
------------------
zamanında aiberg ve ...... gruplarla uğraştığımızdan kalan şeylerdi hack ve portlar oradan biliyorum. :) nickler çalınıyo spamlar falan filan neyse. abicim gelmişin netstat komutlarıyla yapmam gerekeni anlatıyorsun Bilmediğimi nereden çıkartıyorsun?? ki daha ta lise nin başındaki ilk dersimizdi MS-DOS. :) yoksa hayatın acısını buradan mı çıkartıyorsun? amacın dikkat çekmekse ki öyle, ters yöne doğru gidiyorsun ve herşey üstüne gelecek haberin olsun..! evet açık portlarım var bu beni ilgilendirir dimi?? TCP/IP "WINS" ten minsten bi sürü program var kapatan yerlerimde ağarmıyor sevgili dostum :)) bunu demen bile tekrar en başa dön 32 farzdan başla bence ve tevbe et! Sonra ilk önce üslubunu düzelt, kabul et, sabret.
-------------------
Kardeşim kaspersky kendisi zaten virus...ne diye hikaye üflüyorsun burada?
-------------------
Yazmışsın... ah abicim kendi hikayeni yazmışsın banada kötü adam rolü vermişin :D burada kötü olan birşey yok, varsa bildiğim yazdım amacım güvenlik açısından bilinmesi ve tavsiye ediyorum.
Yerlerde hikayeler, göklerde ise hakikatler vardır.
Kim neyi arıyorsa "O" ONU BULUR!
-------------------------------------
Benim işim KÖRNOKTALARA IŞIK tutmak anladınızmı? Allah rızası için.
-------------------------------------
Sadece gülünecek cinsten yazmışın :DD o dediğin şeyin ne olduğu hakkında zerre kadar yanından bile geçemecek kadar hayal edemeyeceğin kadar bilgininde olmadığını şiddetle sanıyorum. hem hanif hem hacker olan kardeş açarsın bakarsın googleye, bulamazsın ama...:)) ki taaaa ki blindpoint kelimesini bu forumda kullanmadan önce googlede de "2005 yılına kadar" böyle bir kelime çıkmıyordu şu an bulacağın şeyler arabaların dikiz aynası :)) Dediğim gibi yerlerde hikayeler pağanca tekrarlar vardır:)) google verileri bilimsel olarak tarar, ilimsel olarak bakmak lazım:))
Akıl ve İmanla...