| 

| Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP |   |  
           | 
 |  Simdi ben bu sitenin neresine guleyim, Bir tafarafta aydin ve Reformist dinadamlari, Bir tarafta yeni Resuller, Bir tarafda tarikatcilar, Sunetciler, Sunnetsizler, Gordugu her isiga ucusan kelebek suruleri.... -Namaz varmiydi, yokmuydu ? -Jimnastik yapsak namaz yerine gecermiydiki ? -Kabe putmu evmi ? -Hac mekkeyemi yapilir, yoksa Kudusemi ? -Orucu yesektemi saklasak, yemesektemi saklasak ? -Kurani arapcasindami saklasak, Latin harfindemi saklasak ? -Domuzu yesekmi, yemesekmi ? -Basimizimi ortsek, masamizimi ortsek? -Ben laikmiyim layikmiyim ? -Mustafa kargalarimi sercelerimi kovaladiydi ? -Yoksa Marx haklimiydi kine ? -Su mana suraya guzel uydumu, birazda cicek motifiyle iyi gider masanin ustune .... -Eskilerinki eskidi, aman elinizi cabuk tutun bizimkilerde yarina eskiyecek. -Atalarin sapikti gel bize,Yarin bizde birilerinin atasi olmadan. -Onlar ocu ben ciciyim, bak seni hep kandirdilar, ama gel bende bulandirayim... -Resulluk bitmistir, ama evellalah biz resullere tas cikartiriz, hele bi oku su formdaki konulari... -Ne soylersen soyle yeterki acayip bisi soyle, mutlaka alici bulur... -Agzin iyi laf yapiyorsa sen haklisindir kesin... -isine gelmediyse biz cikartiriz, sen yerini goster yeter. -Arapca bilmeyiz ama, sukur latinceden canina okuruz. -Herkes yanlis anliyor, ama biz sadece duzeltiyoruz. -Biz dogruyu soyluyoruz, ama sen aradan secbegen. -Hepimiz dogruyuz, ya sev ya terket. -Aslinda cok acik bi kitapti amma niye boyle karistirdik bizde anlamadik. -Ben oraya suanlami verdim olmadi ama, olsada olmasada ben verdim. -Ciplak uyaricida pek uyaramadi, ama oburude iki ayeti ucurdu neyapacaz simdi. -Biri su haram uretim tesislerini kapatsin, Biz yeni tesisler acicaz. -Haram dersem cik, gunah dersem cikma. -Aklimi seveyim, en akilli akil benim akil. ALLAH SEYTANINIZI ARTIRSIN... PISLIK NEREYE AKACAGINI COK IYI BILIYOR. |