Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
O Allah'ın ismiyle ki... Rahman ve Rahimdir.
Saygıdeğer Hanifler..
Şirk/İnkar ve Putlar arasına sıkışmış bir toplumun fertleriyiz. "Kendimizi düzeltme" "hatalarımızı asgariye indirme" çabamızda Yüce Rabbimiz'e sığınarak yürürken... Şeytanın kandırmacaları ve dosdoğru yolda saptırmalarıyla yolunu tamamen kaybetmiş.. Ya İnkar bataklığında boğulmuş.. Ya da bir tarikat şeyhinin eteğinde şirke bulaşmış toplumumuzdan da sorumlu olduğumuzu unutmayalım.
Doğruya, Güzele ve İmana Kılavuzlama elbette Alemlerin Rabbi'nin yetkisi ve tasarrufundadır. Bizler de "Sınav Arenasının" Rahman ve Rahim olan Rabbimize yalvarıcıları.. Bağışlanma ve doğruda sabit olma haykırıcılarıyız.. Ama birşeyleri kazandığımızın ve yüreğimizde taşıdığımızın da bilincindeyiz. Bu birşeylerin ŞAHIS ODAKLI DİN ANLAYIŞINDAN ALLAH ODAKLI DİN ANLAYIŞI YOLUNDA "Çok şey" olduğunu düşünüyorum.
Bu Projeye (www.hanifdostlar.com) girdiğim günden bu güne çok daha fazla değerler güzellikler kazandığımı farkettim. Gerçekten yerli yerince, abartısız ve Hanif'çe hazırlanmış bu alanlar toplumumuza çok şey veriyor.. Verecektir.
Bu nedenle içimde olan bir konuyu samimi bir şekilde paylaşmak istedim. Yanlış anlaşılmalardan Yüce Rabbime sığınırım.
Konu şudur :
Projenin sol ve alt bölümlerinde bulunan bilgi kutucuklarının Google AdWorks kapsamında yayınlanarak tüm topluma daha yaygın bir şekilde ulaştırılması için neler yapılabilir. Dün akşam biraz araştırdım. Aylık 7 YTL'lik küçük bir katkı ile bile büyük bir faydalı duyuru ve tanıtım sağlanıyor. Bu kutucuklarda (Örn:Mezheplerin Dinleştirilmesi) tam bu tanıtıma uygun diye düşünüyorum. (https://adwords.google.com/)
Şimdi bu noktada öncelikle siz Saygıdeğer kardeşler bu konuya ve öneriye nasıl bakarsınız? ve sonrasına acizane ben ne yapabilirim? ve Biz ne yapabiliriz?
Bu konuyu birlikte geliştirmemiz mümkün müdür?
Saygılarımla.
Not. Aslında konuyu Yönetici kardeşlerimize özel mesajla iletmeyi düşünüyordum ancak daha sonra -Ortak paydalar oluşabilme ihtimali nedeniyle- genele yazmaya karar verdim. Bu bölümde somut bir bakış netleşirse bu netleşmiş haliyle de Yönetici arkadaşlara sunulabilir.
__________________ "Bak işte günler!Biz onları insanlar arasında dolandırır dururuz. Allah bu sayede iman edenleri bilecek, sizden tanıklar edinecektir."3:140
--BLOG--
|